Flot præmiere til Vin- og Spiritussocietetet

Det første arrangement i Folketingets Vin- og Spiritussocietet blev afholdt den 28. februar på Børsen i København med deltagelse af Moët Hennessy, Taster Wine, Nyborg Destilleri, Hans Just Group, Diageo og Nordisk Brænderi som gæst. Temaet var Gin & Bobler, hvilket fik frembragt en meget god stemning blandt de 17 fremmødte folketingsmedlemmer, heriblandt vores skatteminister, Karsten Lauritzen.

Folketingets Vin- og Spiritussocietet har til formål at fremme kendskabet til vores branche samt kendskabet til og nydelsen af vin og spiritus af høj kvalitet blandt medlemmer af Folketinget. Societetet giver således folketingsmedlemmerne mulighed at mødes med repræsentanter fra først og fremmest danske, men også internationale, producenter og destillerier, som er medlem af VSOD. Societetet skal desuden danne rammen om smagninger, oplæg fra eksperter foruden socialt samvær mellem folketingsmedlemmerne på tværs af partiskel. Derudover vil societetet også give folketingsmedlemmerne et unikt indblik i, hvad der rører sig, nyeste tendenser, samt hvilke udfordringer branchen står overfor.

I løbet af 2018 vil folketingsmedlemmerne blive præsenteret for tre veltilrettelagt arrangementer med deltagelse af udvalgte VSOD-medlemmer samt enkelte gæstedeltagere.

De to næste arrangementer og temaer er planlagt som følgende:

  • Tirsdag den 8. maj: Hvad er det nye, du skal servere for dine sommergæster på terrassen? Her vil der være fokus på vin.
  • Tirsdag den 6. november: Årets julesnaps. Hvad er de nye tendenser inden for snaps?

VSOD's sekretariat vil kontakte medlemmerne med henblik på deltagelse i de to kommende arrangementer.

Societetet ledes af formand Mads Fuglede (V) og næstformand Jacob Mark (SF) i tæt samarbejde med sekretariatet.

Læs invitation til arrangementerne