Erhvervsfremstød til Kenya for Dansk Erhvervs medlemmer

I samarbejde med Nordekon Consultancy Company inviterer Dansk Erhverv nordiske virksomheder indenfor IT til et erhvervsfremstød til Kenya, som i dag bliver kaldt ”Afrikas Silicon Valley”. 

Formålet med fremstødet er at møde og identificere relevante lokale partnere indenfor digital forretningsudvikling og højtstående regeringsrepræsentanter. Mød innovative kenyanske virksomheder, som tilbyder spændende digitale løsninger til de afrikanske markeder eller mulige lokale kunder til din virksomheds digitale løsninger, herunder også relevante repræsentanter fra den kenyanske regering. Hør også om, hvordan man som dansk virksomhed kan komme i gang med forretningsaktiviteter i Afrika og få gode råd fra andre virksomheder, investorer, eksperter og diplomater med afrikanske erhvervserfaringer. Vi  skræddersyr et mødeprogram for din virksomhed.

Hovedelementerne i det fælles program vil bl.a. bestå af: 

1. Kickoff-seminar i København inden afrejse om digitale forretningsmuligheder i Kenya.
2. Møder med kenyanske regeringsrepræsentanter i Nairobi af relevans for din virksomheds aktiviteter.
3. Individuelle møder i Kenya med 4-5 lokale virksomheder, digitale hubs, lokale IT-klynger og identifikation af de forretningsmuligheder, som det kenyanske IT-økosystem tilbyder.

Pris: kr. 13.750,00 + moms

Læs mere og tilmeld dig her