ProWein 2019 - Düsseldorf 17.-19. marts 2019 - To another great year!

25 år ProWein – hvis det ikke er en grund til at fejre!

ProWein 2019, den internationale fagmesse for vin og spiritus, står i jubilæets tegn, og vi ser tilbage på 25 succesfulde år. I jubilæumsåret forventes der 6.800 udstillere fra hele verden.

Alle de vigtige regioner bliver overskueligt præsenteret efter lande i de forskellige haller. Blandt udstillerne finder du branchernes samlede Who’s Who. Spektret rækker fra de store vinkældere til de fineste Boutique vingårde og Hidden Champions. Hertil finder du også ca. 400 spiritusleverandører med interessante specialiteter. Alt dette bliver afrundet i et rammeprogram på de enkelte stande eller i ProWein-forummet.

Et strejf af luksus spreder sig i Champagne Loungen, hvor ca. 40 traditionsrige champagnehuse præsenterer sig udover de 150 mærker, som du finder i hele champagneområdet på ProWein.

Den store vinsmagningszone præsenterer vindervinene fra forårsudgaven af MUNDUS VINI.

Det store tema craft-drinks bliver igen taget op til ProWein 2019. Efter den succesfulde premiere sidste år viser specialprogrammet "same but different’" igen nyheder fra craft-øl, craft-spiritus og cider.

Det økologiske område stråler først og fremmest gennem tilstedeværelsen af ​​alle førende internationale økologiske vinforeninger såvel som talrige producenter. Alle ti udstillingshaller er fuldt optaget. Med dette tilbud, som er unikt hvad angår størrelse og kvalitet, er ProWein det vigtigste mødested for den internationale vin og spiritusbranche.

For yderligere inspiration se: www.prowein.com