Ærø Whisky


Vi skaber vores whisky med kærlighed til livet og det samfund vi lever i.

Ærø Whisky blev etableret i 2013 af Michael Nielsen. I 2016 bliver destilleriet opbygget i et vaskehus i baggården til Købmandsgården i Ærøskøbing. Det fik ‘Renover specialprisen’ prisen som en anerkendelsesværdig renovation af en 1800 tals bygning. I 2019 bliver bryggeriet etableret overfor destilleriet og det står nu samlet som en enhed og danner rammen om Ærø whisky. 

I sommeren 2019 blev Ærø Whisky et aktieselskab og består i dag af ca. 370 ejere. Selskabet har i dag en professionel bestyrelse og den daglige ledelse er CEO Michael Nielsen og CFO Peter Fröhlich.

Ærø whisky har en appellerende personlighed, med blide og harmoniske smage. Den modnes på egefade og skaber sig et bredt spekter af interessante smagsnoter som rosin, abrikos, vanilje og kanel. Al vores whisky er let filtreret. Dele af produktionen modnes på tønder af ny amerikansk eg, samt Oloroso og PX sherry tønder. Vi modner al vores whisky på Ærø og vi bruger primært 128 og 250 liters tønder. Vi tapper årligt mellem 3-4000 flasker.

Generel information

Open for visitors: Yes

Main product: Whisky

Find on map of Denmark

Contact information

Ærø Whisky

Torvet 5

DK - 5970 Ærøskøbing

Tlf: +45 5196 1120

Mail: peter@aeroewhisky.com

Web: Ærøwhisky