Kvalitetscykler med firmalogo

Den danske iværksættervirksomhed Copenhagen Bike Companys, ved Ole Svendsen, er en viljestærk og kvalitetsbevidst virksomhed, som ikke går på kompromis med hverken håndværk, kvalitet eller smag. Ole Svendsen vil udleve sin drøm om at designe cykler og hjælpe metropoler verden over med den stigende trafik ved at mobilisere flere mennesker til at cykle.

"Vi tror på, at cykler er en vigtig løsning for mennesker og metropoler verden over. Cykling er en cool og bæredygtig idé. Cykler repræsenterer fremtiden for bevægelse, det er sundt, afstressende, hurtigt, ekstremt miljøvenligt og giver unik mobilitet," udtaler Ole Svendsen. "Cyklens markedsføringsværdi er ikke bare god for virksomheden, men sender også et godt signal til medarbejderne om sundhed og velvære," fortsætter Ole Svendsen.

Invester i dine medarbejdere og køb cykler til din virksomhed. Priser fra 6.799 kr. eksklusiv moms.

Copenhagen Bike Company kan tilpasse og sammensætte præcis den cykel, der passer til din virksomhed. De kommer gerne med forslag til placering og størrelser af logo, så I sikrer, at jeres budskab når ud, og cyklen bibeholder sit lækre design.

Se www.copenhagenbikecompany.com, eller ring til Ole Svendsen på tlf. 53538846 og hør nærmere.