Ny afgiftsrapport for andet kvartal af 2022

Ny afgiftsrapport for andet kvartal af 2022

2. kvartal af 2022 viser, som første kvartal, et mindre fald i afgiftsindbetalingerne fra vin, modvirket af en stigning i afgiftsindbetalingerne for øl og spiritus. 

VSOD udsender denne rapport, så snart data fra Skatteministeriet er tilgængeligt. Rapporten giver dig et indblik i udviklingen ved salg af øl, vin og spiritus i Danmark måned for måned. Prisen for at downloade rapporten for ikke-medlemmer er kr. 2.500 ekskl. moms.

Data bliver sammenlignet år for år, så du kan danne dig et overblik over salget både på månedlig basis, men også på årsbasis. Graferne viser indtægtslisten for de skatter og afgifter, der er opkrævet i Danmark ved salg af øl, vin og spiritus.

Index-graferne viser den procentmæssige stigning/stagnering fra 2020-2021. Bemærk her, at januar ikke er medregnet i Index, da afgifterne udregnes ift. periodiseringer.
Bliv klædt på til at eksportere spiritus til Sverige

Det er ofte nærliggende for danske virksomheder, der gerne vil i gang med et seriøst eksporteventyr, at begynde med at få hul på markedet i Sverige, før de kommer længere ud i Europa. For mange ting er ens på begge sider af Øresund – bare ikke ift. salg af alkohol. Derfor afholder VSOD den 31. august webinar målrettet danske destillerier og producenter af spiritus, om hvordan man kan få hul igennem hinsidan.

Få et overblik over tendenserne på det svenske marked, hør om succesfulde cases, og lær mere om mulighederne for at komme i gang med eksporten.

Webinaret er gratis for medlemmer af VSOD.

Tilmelding via dette link: https://www.danskerhverv.dk/kurser-og-events/2022/august/kom-i-gang-med-spirituseksport-til-sverige/

 

Dansk Erhverv Event: Cirkulær emballage - fremtidens e-handel

Stigende emballagepriser, udvidet producentansvar og online kunder, der efterspørger grønne løsninger, har for alvor sat skub i cirkulær emballage.

Men er det så let? Få svaret og meget mere til dette webinar.