Nyheder

Drukfri Ungdom - kampagne video

Hvert år ender 1.700 unge på hospitalet på grund af fuldskab. Og hver måned er alkohol skyld i ét dødfald blandt unge. Lad os stå sammen om at skabe et sundere alkoholforbrug blandt unge uden uhæmmet druk og hæve aldersgrænsen for køb af alkohol til 18 år.

VSOD - Importstatistik 2020

VSOD udarbejder i samarbejde med Dansk Erhverv en årlig importstatistik for importen af vin og spiritus i Danmark på baggrund af data fra Danmarks Statistik. For medlemmer kan den hentes gratis og for ikke medlemmer skal man kontakte sekretariatet for køb - pris kr. 5.000 + moms.

Spiritus - definition og anvendelse af hentydninger til navne på spiritus

Om ændring af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2019/787 som vedrører definitionen af hentydninger til lovlige navne på spiritus eller geografisk indikationer for spiritus og deres anvendelse i beskrivelsen, præsentationen og/eller mærkningen af andre spiritus end de spiritus, som der er hentydning til.

Debat i JP: Drop corona-passet den 1. juli

Det er godt at være forsigtig, men oplevelsesindustrien betaler en høj pris, når Danmark bliver overforsigtig. Langt de fleste lande i Europa forlanger ikke coronapas for at sætte sig i en restaurant, bar eller café – kun Østrig og Norge følger Danmarks eksempel.

Det danske sommerland byder på kvalitets spiritus

Nyt ”Distillery Trail” skal øge Gastroturismen i Danmark. Vin & Spiritus Organisationen i Danmark (VSOD) har nu for første gang samlet oplysninger om besøgsmuligheder på destillerierne rundt i det ganske land, med henblik på at tiltrække endnu flere danske og udenlandske turister til besøg på de danske destillerier.