Ny afgiftsrapport for første kvartal af 2022

1. kvartal af 2022 viser et mindre fald i afgiftsindbetalingerne fra vin, modvirket af en stigning i afgiftsindbetalingerne for øl og spiritus. 

VSOD udsender denne rapport, så snart data fra Skatteministeriet er tilgængeligt. Rapporten giver dig et indblik i udviklingen ved salg af øl, vin og spiritus i Danmark måned for måned. Prisen for at downloade rapporten for ikke-medlemmer er kr. 2.500 ekskl. moms.

Data bliver sammenlignet år for år, så du kan danne dig et overblik over salget både på månedlig basis, men også på årsbasis. Graferne viser indtægtslisten for de skatter og afgifter, der er opkrævet i Danmark ved salg af øl, vin og spiritus.

Index-graferne viser den procentmæssige stigning/stagnering fra 2020-2021. Bemærk her, at januar ikke er medregnet i Index, da afgifterne udregnes ift. periodiseringer.

Download afgiftsrapporten her

Eksportevent hos Dansk Erhverv

Dansk Erhverv og ClearView Trade inviterer til fødevare- og ingrediens eksportevent på Børsen den 23. juni.

Få mere at vide om Fødevarestyrelsens DIX-projekt og hvordan du som virksomhed kan effektivisere certifikater og dokumenter relateret til fødevarer- og ingredienser. Hør mere om hvad en række danske virksomheder har opnået med Dansk Erhvervs eksportplatform.
 

Se programmet og tilmeld dig her.