Ny sekretariatsbemanding

Kære medlemmer 
Da Nikolai Klausen er blevet direktør for Dansk Detail (brancheorganisation under Dansk Erhverv) gives stafetten som sekretariatschef videre. VSOD takker for Nikolais gode arbejde i foreningen og ønsker held og lykke med de nye udfordringer.

Trods ny bemanding på posten som sekretariatschef, er intet forandret i foreningen. Vi sidder stadig klar til at servicere jer i dagligdagens små og store udfordringer. Og der arbejdes fortsat for, at foreningens politik bliver en realitet.

Ny sekretariatschef er Matthias Lumby Vesterdal, og jeg vil gerne benytte dette nyhedsbrev til at præsentere mig selv.

Jeg er uddannet som statskundskaber på Århus og Københavns universiteter og har 4 års anciennitet i Dansk Erhverv, hvor jeg primært har arbejdet med politiske sager inden for detail- og e-handel - herunder regulering af tobak. Udover nu VSOD er jeg sekretariatschef for Danmarks Våbenhandlerforening, som ligeledes er en brancheforening under Dansk Erhverv. Derudover har jeg arbejdet med diverse analyser om tendenser i detailhandlen, bl.a. Dansk Erhvervs årlige e-handelsanalyse.

I er altid velkomne til at kontakte mig på telefon 3374 6761, mobil 4187 0870 eller pr. mail mlv@danskerhverv.dk.

Der kan også fortsat skrives til foreningens mail vsod@vsod.dk eller til sekretær Janne Andersen på jand@danskerhverv.dk.