Nyheder

Veloverstået generalforsamling

Hele 35 medlemmer mødte op til VSOD’s årlige generalforsamling på Børsen. Det flotte fremmøde skyldtes i høj grad de nye danske destillerier, som har valgt at melde sig ind i VSOD i starten af 2019.

100.000 kr. til digitalt boost og e-handel af din virksomhed

Trænger din forretning til en digital opgradering, men mangler du midler og gode råd? Små og mellemstore virksomheder kan fra i dag få et tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel. Der er først til mølle, og det er lige nu.

GODA bliver nedlagt

Efter mange år med et aktivt GODA med Anett Wiingaard ved roret, er der truffet beslutning om at nedlægge GODA. Der skal lyde en kæmpe tak til Anett Wiingaard for hendes utrættelige indsats og engagement for en bedre alkoholkultur i Danmark med særligt fokus på de unges alkoholvaner.

Status på øl- og vinafgiftloven

Lovforslaget er en udmøntning af en del af aftalen om finansloven for 2019 mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti) og Dansk Folkeparti.

Er du klar til Brexit?

Den 30. marts 2019 kan Storbritannien være helt ude af EU. Vi håber og tror fortsat, at en aftale om både en overgangsperiode og senere om en frihandelsaftale er mulig, men der er en reel risiko for, at Storbritannien allerede den 30. marts 2019 kan falde helt ud af EU og blive et tredjeland med de forstyrrelser og problemer, det kan give i forhold til toldtjek, forsyningskæder, kontrakter med mere.