Nyheder

Danske 15-årige er stadig europamestre i fuldskab og druk

De store danske skoleelever indtager igen en trist førsteplads i Europa, når det kommer til erfaringer med alkohol. Det viser en ny international WHO-rapport med deltagelse af unge fra 45 lande. VSOD mener, at aldersgrænsen for køb af alkoholprodukter bør hæves til 18 år uanset salgssted og alkoholtype. Alkohol er et nydelsesmiddel for voksne - ikke mindreårige.

Papirgeneralforsamling en succes

Hele 24 medlemmer gav deres stemme tilkende ved den noget anderledes generalforsamling i dag. Dette sammenholdt med en rettidig indkaldelse til generalforsamlingen gør, at sekretariatet kunne erklære generalforsamlingen for beslutningsdygtig. De fire beslutningspunkter på dagsordenen blev enstemmigt godkendt.

Åbning af restaurationer kan redde arbejdspladser og forhindre konkurser

Med den gradvise genåbning af samfundet er Danmark forhåbentlig forbi første fase af corona-krisen, hvor regeringen og myndighederne sammen med Folketinget i høj grad har formået at inddæmme smitten, så sundhedsvæsnet kan følge med. Nu venter der en mindst lige så vigtig og vanskelig fase, hvor Danmark skal sikre en forsvarlig, effektiv og hurtig genåbning af samfundet.