Nyheder

Årets største ginlancering

Nordic Gin House har store ambitioner med deres nordiske gin. Ifølge Nordic Gin House er det et samarbejde mellem de bedste small batch lokale destillerier i Norden samt de mest respekterede sommeliers, master distillers og mixologists.

Flot præmiere til Vin- og Spiritussocietetet

Det første arrangement i Folketingets Vin- og Spiritussocietet blev afholdt den 28. februar på Børsen i København med deltagelse af Moët Hennessy, Taster Wine, Nyborg Destilleri, Hans Just Group, Diageo og Nordisk Brænderi som gæst. Temaet var Gin & Bobler, hvilket fik frembragt en meget god stemning blandt de 17 fremmødte folketingsmedlemmer, heriblandt vores skatteminister, Karsten Lauritzen.

Færre danskere har et risikabelt alkoholforbrug

Sundhedsstyrelsen har for nylig offentliggjort rapporten Danskernes sundhed - Den Nationale Sundhedsprofil 2017, som tegner et generelt billede af danskernes sundhed målt ud fra trivsel, helbred, sygdom og livsstil.

Unge er på vej mod en sundere alkoholkultur

Unges alkoholkultur er under forandring. En ny rapport fra Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens alkoholkampagne "Fuld af liv" viser, at fire ud af fem 15-25-årige ikke drikker sig fulde hver weekend, og mange undersøgelser dokumenterer, at unge i dag drikker mindre end tidligere.

Ny bekendtgørelse om sikkerhedsstillelse

I ny bekendtgørelse, som trådte i kraft den 1. februar 2018, ændres sikkerhedsstillelsen fra at være et mindstebeløb på 200.000 kr. til 30.000 kr., når man skal autoriseres som oplagshaver efter spiritusafgiften.

VSOD i TV Avisen og Berlingske Tidende

Så lykkedes det endnu en gang for VSOD at markere sig i medierne. Danske destillerier er i vækst, og med VSOD’s Tendensanalyse fra 2017 har vi formået at få foreningen og branchen eksponeret i de store landsdækkende medier.