100.000 kr. til digitalt boost og e-handel af din virksomhed

Trænger din forretning til en digital opgradering, men mangler du midler og gode råd? Små og mellemstore virksomheder kan fra i dag få et tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel. Der er først til mølle, og det er lige nu.

Erhvervsministeriet har i dag åbnet for første ansøgningsrunde, hvor små og mellemstore virksomheder kan søge om tilskud til på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling og udvikling af e-handel. Initiativet er en del af regeringens SMV:Digital initiativ samt en del af med SMV:Board’et. Her er fokus på digitalisering i lavpraksis. Forretningsnært og helt konkret

Puljen i denne første runde er på 25 mio. kr. Næste runde bliver i 2. halvår af 2019, og vil også omfatte mindre rådgivningsforløb på 25.000 kr. i kombination med en indledende workshop.

Erhvervsstyrelsen er ansvarlig for SMV:Digital, og Erhvervshus Midtjylland fungerer som operatør af programmet med behandling af ansøgninger, administration og spørgsmål til ordningen.

SMV:Digital udspringer af regeringens ”Strategi for Danmarks digitale vækst”, og har til formål at understøtte den digitale omstilling og udvikling af e-handel i små og mellemstore virksomheder. SMV:Digital består af forskellige tilbud til virksomhederne, herunder den aktuelle tilskudsordning, og et E-Handelscenter .

Yderligere oplysninger og ansøgning her: https://smvdigital.dk/

Se Dansk Erhverv video