Har du brug for at genstarte din eksport med øget fokus på digitalisering?

Så kan du få tilskud til rådgivning og investeringer i ny teknologi her. Den nærmere dato for åbning for ansøgningerne vil blive udmeldt snarest.

Som opfølgning på anbefalingerne fra de regeringsnedsatte genstartsteams er det efter en politisk aftale mellem regeringen og et bredt flertal af Folketingets partier blevet besluttet at afsætte 35 mio. kr. til SMV:Digital til eksportfremmende digitalisering i de danske SMV’er.

Som noget nyt i SMV:Digital kan der også søges om midler til tilskud til indkøb af teknologi og IT, der kan styrke din virksomheds eksportsituation. Det kan f.eks. være støtte til indkøb og teknisk opsætning af e-handelsløsninger, integration af salg på nye handelsplatforme i jeres nuværende system samt robot- og automatiseringsløsninger, som kan styrke din virksomheds konkurrenceevne på eksportmarkederne. 
 
Her på denne siden vil du kunne holde dig opdateret om åbningsdatoen for puljen og læse mere om programmet og forberede din ansøgning.

SMV:Digital’s tilskud udmøntes efter først-til-mølle-princippet og efterspørgslen plejer at være stor. Du opfordres derfor til at søge, så snart du har en færdig ansøgning. Hvis du vil forberede dig til kommende puljer, kan du tilgå og udfylde et ansøgningsskema for digital omstilling eller e-handel.

Inden du ansøger, kan det være en god idé at orientere sig i de formelle krav til ansøgere i SMV:Digital. Læs her omkring ansøgningskrav, ansøgningsproces eller få svar på de mest stillede spørgsmål.

Har du brug for hjælp til tilrettelæggelse af dit projekt eller til selve ansøgningen? Så er du velkommen til at kontakte dit lokale erhvervshus.