Vinhandlerens vigtigste værktøj

 

 

Omnichannel i vinverdenen. Vi lever i en tid, hvor stadig flere køber ind hjemme fra sofaen, og hvor besøget i butikken skal være en ekstra stærk oplevelse. Derfor skal butiksmedarbejderen på gulvet eller sælgeren i markedet have al information ved hånden, så kunden med det samme kan få den bedste kundeoplevelse.

 

Næste generation POS
Det aarhusisanke iværksætter-firma Ka-ching leverer et POS med en række særlig stærke funktioner til det involverede salg, hvor kunderne kan få meget mere at vide ved at tale med ekspedienten i butikken. Vin, mode, sport, møbler, byggemarkeder og specialforretninger er oplagte brancher, hvor Ka-chings brobygning mellem fysiks tilstedeværelse og webshop giver særlig god mening. Ofte rummer hjemmesiden eller webshoppen en masse glimrende indhold, som også bør være en ressource, når kunde og medarbejder taler sammen i butikken.

"Vi er meget optaget af 'tablet assisted selling'. Kundeoplevelsen bliver så meget stærkere, når kunden kan stå sammen med en dygtig butiksmedarbejder og afslutte søgning, bestilling og betaling hvor som helst i butikken. Det handler om at have 100 pct. integration mellem butik og webshop," siger COO Thomas Damgren fra Ka-ching.

Frihed til at vælge
Ved at tilbyde cross-channel features som Click & Collect, Reserve & Collect samt muligheden for at sende en kurv fra butik til butik eller fra butik til kundens email, med link til en online-kurv – nedbryder Ka-ching siloerne internt i organisationen.

Intuitiv og brugervenlig
Brugeroplevelsen er en topprioritet for Ka-ching, som udelukkende kører på iOS, og dermed kræver iPads og iPhones ude hos kunderne. For et abonnement på omkring 1.000 kr. om måneden får en butik op til tre enheder med Ka-ching.

"Vi har lagt en masse krudt i at skabe en lynhurtig og nem opstart, når man bliver kunde hos os. Det skal køre inden for få minutter. Selve løsningen skal også være intuitiv og brugervenlig, så den kan fungere ude på butiksgulvet og give svar og handlemuligheder med det samme. Hvis brugervenligheden ikke er i top, får vi hverken kunden eller butiksmedarbejderen til at bruge den," siger Thomas Damgren.
 
Tilbud til VSOD's medlemmer
Lige nu tilbyder Ka-ching en tre måneders gratis prøveperiode, så VSOD's medlemmer får mulighed for at afprøve systemet, inden de eventuelt beslutter sig for, om de vil købe en licens. Læs mere om hvorfor Ka-ching er vinhandlerens vigtigste værktøj her eller kontakt:
 
Thomas Damgren
+45 22 75 64 88
thomas@ka-ching.dk