BeGin Copenhagen ApS (84)


Gin har oplevet en ægte renæssance i de seneste år, og det er noget, vi med BeGin Copenhagen ApS er stolt af at være en del af. 

Jesper Fenger-Mieritz grundlagde BeGin Copenhagen sammen med min kone, Stine, i 2019. Siden da har vi i BeGin arbejdet utrætteligt på at lave unikke, smagfulde gin, og vores engagement har løbende båret frugt. 2021 fik vi et nyt medlem på vores team, Kenneth Michael Nielsen, som er medejer og en velkendt skikkelse i ginverdenen. Han har hjulpet os med at cementere vores plads i ginindustrien og har været en uvurderlig del af vores succes.

Vores destilleri ligger i et ombygget biludstillingslokale i Haslev. Med 6 meter til loftet, store glaspartier og masser af naturligt lys er det den perfekte kulisse for fremstillingen af vores prisvindende gin. I

Det er en succes, der ikke er gået ubemærket hen. Vi har vundet mere end 35 internationale priser for vores gin, hvilket er en anerkendelse af den kvalitet og håndværk, der går ind i hver flaske. I 2020 vandt vores Lavender Flower Gin guldmedaljen ved den prestigefyldte International Wine and Spirit Competition (IWSC), og i de efterfølgende år har vores Espresso & Orange Gin, Original Blend Gin, og Hibiscus Flower Gin alle vundet flere medaljer.

I 2022 vandt vi både guld, sølv og bronze i kategorien bedste danske flavoured gin, ved World Gin Awards. 

I 2023 blev vores Pepper & Bay Leaf Gin kåret til Danmarks bedste gin. Denne pris er en ægte hæder og en indikation af, at vores engagement i at skabe unikke og smagfulde gin, virkelig har betalt sig.

Men BeGin Copenhagen er mere end blot et destilleri. Vi er også en destination. Vores destilleri ligger i hjertet af Haslev, tæt på stationen og hovedgaden. Det er et ægte bydestilleri, hvor du kan træde ind fra gaden og opleve ginproduktionen på nærmeste hold. Vi ligger i samme lokaler som vores søstervirksomhed Ginbutikke.dk, samt GinSkolen.dk. Vi er sålede sen ægte Gin-destination. Noget for alle gin-elskere. 

Kom og besøg os i Haslev - oplev vores prisvindende gin, og bliv en del af vores spændende rejse. Fra vores høje lofter til butik, skole og meget andet er der noget for enhver ginelsker at opdage. Vi glæder os til at byde dig velkommen og dele vores passion for gin med dig. Vi er sikre på, at du vil elske vores unikke og smagfulde gin lige så meget, som vi elsker at lave dem. Vi ses i Haslev!

 

Main products

Gin

Nice to know

Distillery: Yes

Open for tours/tastings: Yes

Boutique with fixed opening hours: Yes - se ginbutikken.dk 

Webshop: Yes 

International shipping: Yes

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: Yes

Sleepover options: Yes, in the city

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

BeGin Copenhagen ApS

Vestergade 29

DK- 4690 Haslev

Tlf:

Mail: info@begincph.com

Web: www.begincph.com