Vrads Destilleri (6)


NYE NYDELSER PÅ NATURSTIEN

Omgivet af skove, enge, åer og søer, overvåget af fiskehejrens årvågne blik og med isfuglens sang og odderens plasken som lydkulisse ligger Vrads Destilleri, et familieforetagende, som blev til i sommeren 2020, da Marie Brinkgaard og Kristoffer Falk Qvist, partnere i livet, besluttede også at blive forretningspartnere. Sammen bruger de nu alt deres fritid på at lave ikke bare gin, men THE GIN.

Kristoffer er uddannet ingeniør og har en naturlig interesse for det tekniske. Det er ham, der sørger for at gæringstankene bobler og at destilleringsapparatet laver alkohol med de rette procenter, i øvrigt baseret på det reneste vand fra egen boring. Marie er æstetikeren og sætter barren for både smagsoplevelsen og for det visuelle indtryk. Hun udvælger, afmåler og sammensætter botanicals, der giver THE GIN-produkterne deres unikke næse og smag. Ambitionen er gin af højeste kvalitet med tydeligt aftryk fra de klassiske ginbotanicals: enebær og korrianderfrø. Med gin fra Vrads Destilleri er man med andre ord aldrig i tvivl om, at det er gin, man drikker, hvad enten man nyder det rent ”on the rocks” eller i skønne drinks. Og man er heller aldrig i tvivl om, at det er god gin.

Virksomheden ligger i bakkerne lige uden for landsbyen Vrads, blot en kilometer fra Vrads Station og veteranjernbanen til nabobyen Bryrup, som dækker en særligt smuk strækning af den gamle togrute mellem Silkeborg og Horsens. Det gamle banelegeme kaldes nu naturstien. Og naturstien fører i bogstaveligste forstand til THE GIN og en ny, spændende aktør på den sprudlende danske ginscene.

Main products

THE GIN London Dry, THE GIN Black Old Tom.

Nice to know

Distillery: Yes

Open for tours/tastings: By appointment only

Boutique with fixed opening hours: No

Webshop: Yes International shipping: Yes

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

Vrads Destilleri

Ansøvej 35, Vrads

DK - 8654 Bryrup

Tlf: +45 4128 8125

Mail: VradsDestilleri

Web: VradsDestilleri