Nordic Gin House (75)


GRÆNSEOVERSKRIDENDE GINKONCEPT

Nordic Gin House er et samarbejde på tværs af fire nordiske lande om at fremstille en serie af eksklusive gin-varianter. Det er den største, fælles satsning i verden inden for Premium-kategorien, og den involverer både destillerier, sommerliers, master-destillatører og mixologists.

Men selv om konceptet spænder over både Danmark, Norge, Sverige og Island – og dermed over knap en million kvadratkilometers bærterritorium – sigter det i højeste grad efter netop at fremhæve det lokale, autentiske og unikke.

Norge bidrager med to af varianterne, Oslo Gin fra hovedstaden i syd og Bivrost Gin fra det arktiske nord, Sverige leverer Bergslagens Organic Gin, fra Island kommer Stuðlaberg Gin, mens det danske flag hejses af København Klassisk Gin.

København Klassisk Gin indeholder en usædvanligt stor andel enebær og er dermed en moderne fortolkning af et klassisk gintema. Flasken er en perle af en repræsentant for karakteristisk, minimalistisk, dansk design inspireret af de gamle apotekerflasker, som man brugte til at servere brændevin i for år tilbage. Så ud over selve smagen er også præsentationen af København Klassisk Gin forankret i traditioner, som på én gang dyrkes og udfordres i den unikke produktlinje fra Nordic Gin House.

Main products

København Klassisk Gin.

Nice to know

Distillery: No

Open for tours/tastings: By appointment only

Boutique with fixed opening hours: No

Webshop: No International shipping: No

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

Nordic Gin House

Ved Klædebo 9a

DK - 2970 Hørsholm

Tlf: +45 2065 8675

Mail: Kontakt

Web: Nordic