Snaps Bornholm (61)


SOLSKINSØENS SNAPSEELSKERE 

Bag Snaps Bornholm står et hold af dedikerede snapseentusiaster, der gennem flere år i privat regi lavede deres egen chili-snaps. Den blev vældig populær i vennekredsen, og det førte i 2015 til ideen om at sætte snapsen i produktion.  

Det bragte holdet til Bornholm, solskinsøen i Østersøen, som på grund af sit bugnende, naturlige forrådskammer og helt særlige klima byder på uforholdsmæssigt mange destillerier og vingårde, størrelsen taget i betragtning. For Snaps Bornholm har ambitionen siden hen været at lege og eksperimentere med naturlige, økologiske ingredienser for at nå frem til en bornholmsk snaps af fineste kvalitet. En snaps baseret på stolte traditioner tilsat et moderne strejf, der pirrer nysgerrigheden og provokerer sanserne. 

I dag er der otte smagsvarianter i sortimentet, alle fremstillet på de bedste råvarer og med økologi i højsædet og alle ydest velegnede til frokostbordet. Men der arbejdes også med udvikling af smagsvarianter, der kan bruges i mange andre sammenhænge – kun fantasien sætter grænser. Prøv for eksempel variant No. 3 med figen, næste gang du serverer ost eller tapas. Dine gæster vil helt sikkert blive overrasket over, hvor godt snaps kan smage, når du kæler for detaljerne.  

Og Snaps Bornholm gør netop meget ud af detaljerne, både hvad angår indhold og udseende. Derfor bliver alle deres produkter, som det eneste danske snapsebrand, leveret i en eksklusiv, gavevenlig metalemballage. 

Main products

Snaps.

Nice to know

Distillery: Yes (Bornholm)

Open for tours/tastings: No

Boutique with fixed opening hours: No

Webshop: Yes International shipping: Yes

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

Snaps Bornholm

Amaliegade 14 kld.

DK - 1256 København K.

Tlf: +45 2256 1256

Mail: Kontakt

Web: Snaps Bornholm