Rebæl startede med en vision om at skabe et alternativ til det traditionelle og klassiske cocktail-håndværk. Fra start af har det været en selvfølge, at alle råvarer skal være økologiske og så vidt muligt dyrket lokalt.
I dag udvikler Rebæl både cocktails, gastrosafter og lemonader efter selvskabte, unikke opskrifter produceret på egen fabrik lidt uden for København. Alle drinks er tappet på flaske, bag-in-box og fustage, så de er lige til at drikke - om det er æblemosten til morgenmaden, en cocktail fredag eftermiddag eller en smagfuld gastrosaft til middagen.
Hos Rebæl er bæredygtighed, økologi og ægthed i højsædet. Der stilles derfor høje krav til råvarer, emballage og produktion for at sikre, at kvaliteten altid er i top, og at alt blive gjort med omtanke. Forbruget af plastik minimeres ved at benytte flasker af glas, som er nemmere genanvendeligt, og låg af aluminium.
Et andet påfund er Rebæls "stop-spild-kasser", som hjælper os alle i kampen mod spild. Her samler de en kasse med 12 produkter, med og uden alkohol, som er tæt på udløbsdatoen (aldrig mindre end to uger) og sælger til en ekstra god pris.
Bag Rebæl står stifteren Emil, der tager sig af konceptudvikling, drift og kontorarbejde. Ved sin side har han Morten, Rebæls kok og produktudvikler, som altid sørger for, at din smagsoplevelse er i top. Derudover har virksomheden to sælgere, Frank og Kim, samt ti andre, unge, uundværlige mænd, der får fabrikken til at køre rundt.
Cocktail og Juice.
Distillery: No
Open for tours/tastings: No
Boutique with fixed opening hours: No
Webshop: Yes International shipping: Yes
Cafe or restaurant: No
Venue for other events, concerts, etc.: No
Sleepover options: No
Here we are: Find on map of Denmark
Rebæl
Hammerholmen 18
DK - 2650 Hvidovre
Tlf: +45 2845 9966
Mail: Kontakt
Web: Rebæl