Dyrehøj Vingård (40)


DANMARKS STØRSTE VINGÅRD 

Dyrehøj Vingaard er beliggende på den smukke landtange Røsnæs ved Kalundborg, med sydvendte skråninger, kalkholdige jorde og et klima, som er tørt og solrigt. Faktisk får de lokale her årligt mere end 100 timers ekstra solskin sammenlignet med gennemsnittet for resten af Danmark. Det er dette mikroklima, der danner grundlaget for Dyrehøjs præmievindende vine. 

Med ti hektar vinmarker er det Danmarks største vingård, og den er åben hele året for gæster. Man kan besøge butikken og vinbaren og smage på produkterne, og der afholdes flere forskellige guidede ture hele året på bestemte tidspunkter og efter aftale på vineriet, hvor der står tanke, udstyr til verificering, degorgeringsanlæg og et smukt kobber-destilleri. 

Vinporteføljen koncentrerer sig om hvidvin, rosé og mousserende vin, da netop disse vine viser egnspræget til fulde. Der produceres dog også dessertvin, hedvin og lidt rødvin. I destilleriet udnyttes restprodukterne fra vinproduktionen, men der bruges også æbler, kirsebær, krydderiblandinger, lakrids og meget andet til at lave en bred vifte af likører og andet kvalitetsspiritus.  

Main products

Rös Solaris, hvidvin, Rös Muscais, mousserende vin, Rös Cuvée Rosé, rosé.

Rös Whisky, Rös likør og Rös Gin.

Nice to know

Distillery: Yes

Open for tours/tastings: Yes

Boutique with fixed opening hours: Yes

Webshop: Yes International shipping: Yes

Cafe or restaurant: Yes

Venue for other events, concerts, etc.: Yes

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

Dyrehøj Vingård

Røsnæsvej 254

DK - 4400 Kalundborg

Tlf: +45 5082 3713

Mail: Kontakt

Web: Dyrehøj