Noorbohandelen (67)


SPECIALISTEN MED EGEN PRODUKTION 

Nyord er for Møn, hvad Møn er for Sjælland: En helt særlig, lille lomme i tiden, som ganske vist nu kan nås via bro, men stadig er helt sin egen ø. Uanset om du kommer i bil, på cykel, vandrende eller sejlende byder Nyord, med sine kun 35 indbyggere fordelt på knap fem kvadratkilometer, på destilleret, dansk hygge.  

På den hyggelige havn, i de små gader mellem de gamle fiskerhuse, i den lokale, ottekantede kirke, på de gamle lodsstier langs havet, hvorfra de mange, forbipasserende skibe engang blev dirigeret, ved de store vådområder, hvor kvæg græsser og trækfugle hviler – overalt er der dyb ro, bortset fra sommerens kvidrende fugle i de mange blomstrende haver.  

Noget andet særligt ved Nyord er Danmarks første specialforretning for kvalitetsspirituosa i løsvægt, som nu tilmed selv producerer nogle af sine varer. Noorbohandelen åbnede i 2007 og har siden udvidet sit koncept med egen café med lokale specialiteter, herunder Nyord Sennep. I Nyord Sennepsmølle, lige ved siden af butikken, kan du opleve produktionen, smage og købe årstidernes sennep.  

Noorbohandelen fremstiller også egne bitre og likører af lokale frugter og urter, hjemmelavede marmelader og geleer. I de senere år har Noorbohandelen desuden forhandlet en fin, lille produktion af kvalitetsolivenolier og balsamico-eddiker fra Sicilien, som tappes i smukke karafler efter kunden ønske. 

I 2011 åbnede Noorbohandelen en filial i Københavns Torvehaller, hvor du også kan høre mere om specialistens egne spiritusprodukter, hvad enten det drejer som om forfriskende drinks til sommeren eller den berømte, mangedobbelte Danmarksmester Gløgg ved juletid. 

Main products

Likør, snaps og bitter.

Nice to know

Distillery: Yes

Open for tours/tastings: Yes

Boutique with fixed opening hours: Yes

Webshop: Yes International shipping: No

Cafe or restaurant: Yes

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

Noorbohandelen

Nyord Bygade 1, Nyord

DK - 4780 Stege

Tlf: +45 5178 0448

Mail: Kontakt

Web: Noorbohandelen