OriGin CPH (48)


EN LEG MED SMAGEN

I 2018 besluttede to venner sig for at skabe en ”kompromisløs premium gin”. Den ene var madgourmet, den anden kemisk ingeniør. De etablerede et lille, men særdeles effektivt destilleri i den nordvestlige udkant af København.  

Her blev deres OriGinCPH Aronia Dry Gin født efter en researchfase bestående af 73 forskellige destillater og 450 unikke blends af disse. Først efter en nysgerrig gennemgang af alle ramte de præcis dét, de ledte efter. Fundamentet er surbær, som kaldes verdens sundeste bær på grund af et særligt højt indhold af antioxidanter. Det har en meget lang vækstsæson i det tempererede danske klima, hvor det udvikler en kompleks undertone af blomster. Og fordi OriGinCPH kun destillerer meget små mængder ad gangen og derfor kan køre en meget hurtig proces, kommer alle de friske aromaer og smage med over i spiritussen. Faktisk laves Aronia kun i 100 flasker per badge. 

OriGinCPH eksperimenterer stadig med nye smage og sammensætninger. Og du kan også komme og lege med. På destilleriets Gin Lab får du nemlig mulighed for at eksperimentere med unikke smagsstoffer og blanding ved hjælp af pipetter og andet udstyr. På den måde designer du din egen gin med din egen foretrukne smag, og bagefter kan du købe den på flaske. 

OriGinCPH har hjemme, hvor den danske hovedstad bliver til åbne marker, adskilt af småskove og gravhøje. Og på mange måder er det også mere en naturlegeplads end en fabrik. 

Main products

Gin.

Nice to know

Distillery: Yes

Open for tours/tastings: Yes

Boutique with fixed opening hours: No

Webshop: No International shipping: No

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

OriGin CPH

Nissedalen 35

DK - 2740 Skovlunde

Tlf: +45 5337 3666

Mail: Kontakt

Web: OriGin CPH