Volsted Distillery (30)


VOLSTEDS VIDUNDERLIGE VAND

Volsted Distillery er et mikrodestilleri syd for Danmarks fjerdestørste by, Aalborg. Det er smukt beliggende i Lindenborg ådal, hvor grundlægger Thorbjørn Ravn Kaagaard har fundet inspiration i en både rolig og rig natur til at skabe unikke, velsmagende gins med brug af særligt udvalgte kvalitetsråvarer.

Vand er en meget vigtig ingrediens, når man skal lave velsmagende gin og spiritus, da det bruges både til udtrækning af eteriske olier, til destilleringen og til opblanding af det færdige produkt. Her er Volsted Distillery så heldige at råde over egen vandboring, hvor rent og smagfuldt vand hentes op fra dybet under Storbjeg, en af områdets karakteristiske kalkbakker formet af gletsjere under sidste istid. Vandets høje kvalitet bidrager positivt til smagsprofilen i destilleriets produkter.

Thorbjørn har udnyttet sin baggrund og erfaring inden for process engineering og fremstilling af snaps til at forfine destillationsteknikerne. Og selv at have designet og indrettet produktionslokaler, kedelanlæg samt udviklet de enkelte opskrifter til fælles glæde for ginentusiastiske kunder er en drøm, der er gået i opfyldelse for ham.

Alle Volsteds ginvarianter destilleres på et yndigt 100 liters destillationsapparat med brug af pot- og vapourinfusionsteknikker. Herefter tappes og etiketeres hver eneste flaske med håndkraft.

Mere naturligt og hyggeligt bliver det ikke.

Main products

Gin: Jackdaw Gin, Goldcrest Gin, Albatross Gin, Red Kite Gin, Hen Harrier Gin, Green Finch Gin.

Vodka: Buzzard Vodka.

Akvavit: Dobbelt A Likør: Black Bird.

Nice to know

Distillery: Yes

Open for tours/tastings: By appointment only

Boutique with fixed opening hours: No

Webshop: Yes International shipping: No

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

Volsted Distillery

Volsted Skolevej 110

DK - 9530 Støvring

Tlf: +45 2628 5356

Mail: Kontakt

Web: Volsted