Four Jiggers Distillery (16)


DIN PERFEKTE GIN & TONIC?

Smagspræferencer er i sagens natur individuelle, og da blandingsforhold i en drink i høj grad påvirker smagsoplevelsen, får man formentlig ti forskellige svar, hvis man spørger ti forskellige gin & tonic-drikkere, hvor stærk den skal være.

Spørger man folkene bag Four Jiggers Gin, skal der være 4 dele gin per 10 dele tonic. For at ramme helt rigtigt kan man eventuelt benytte et lille målebæger, der hedder en ”jigger”. Og her har du samtidig forklaringen på Slagelse-destilleriets bud på en økologisk, dansk gin.

Der kan også være mange meninger om, hvor stærk en gin skal være. Per Svendsen, som er Master Distiller på Four Jiggers’ destilleri i Slagelse, leverer et produkt med en alkoholprocent på 44,4%, og det er i den relativt høje ende. Tanken bag er – ud over at tallet passer til navnet – at Four Jiggers’ smagskomponenter bedst kommer til udtryk på denne måde. De udgøres af 12 økologiske botanicals, blandt andet danske gulerødder.

Det er gin-barkæden Two Socks, der siden 2020 har produceret Four Jiggers Gin på deres eget Holstein-kedelanlæg i en by, der i 1800-tallet havde hele otte brænderier, men først nu igen er kommet på destillerikortet. Barene finder du i København, Odense og Aarhus, hvor du også kan smage andre, eksklusive gin-brands fra de over 40 forskellige destillerier i verden, som Two Socks samarbejder med.

Main products

Gin

Nice to know

Distillery: Yes

Open for tours/tastings: No

Boutique with fixed opening hours: No

Webshop: Yes International shipping: No

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: 

Contact information

TS Warehouse

Industrivej 16

DK - 4200 Slagelse

Tlf: +45 53 88 55 45

Mail: info@two-socks.com

Web: www.two-socks.dk