Pure Shots (11)


ET SMAGSMÆSSIGT PLETSKUD

Der er umiddelbart noget modsætningsfuldt over shots og høj kvalitet. Shots er normalt synonym med noget, man skal drikke i en fart – som skulle det blot overståes, inden den ønskede effekt sætter ind. Kvalitetsspiritus, derimod, er vel spildt, hvis man knap når at nyde andet end et strejf af smag?

Hos Pure Shots bygger man bro over den modsætning. Det er et firma, der i den grad er dedikeret til den gode smag og høj kvalitet. De er selv en aktiv del af hvert eneste produkt ved selv at udvælge og teste alle råvarer for at finde de bedste og mest velsmagende. De mixer også selv ingredienserne, og de brygger og rører selv i gryderne. Hvert eneste batch bliver smagt til for at opretholde niveauet. Det er den perfekte kombination af godt håndværk, de bedste ingredienser – og PURE kærlighed til den gode smag.

En anden forklaring på, at produkterne fra Pure Shots kan noget ekstra i forhold til mange af konkurrenterne, er brugen af rigtig dansk sukker fremfor glukosesirup, da sukker fra roer er et renere produkt og bidrager til en renere smag. Tilsvarende er deres vodka lavet på korn, fremfor at være fra melasse, som er et restprodukt fra sukkerfremstilling. Sprit af melasse har en skrap, stærk smag af alkohol, som overdøver de naturlige ingredienser, hvorfor mange andre producenter bruger kunstige aroma- og smagsstoffer. Når man som Pure Shots bruger alkohol lavet på korn, arbejder sprittens smag i harmoni med de øvrige naturlige ingredienser.

Alt i alt byder Pure Shots på produkter, som ingen behøver skynde sig at drikke. Det ville næsten være en skam.  

Main products

Shots produkter.

Nice to know

Distillery: No

Open for tours/tastings: No

Boutique with fixed opening hours: No

Webshop: Yes International shipping: Yes

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

Pure Shots

Nørre Allé 30, 2.tv.

DK - 8000 Aarhus C.

Tlf: +45 3036 8997

Mail: Kontakt

Web: Pureshots