Nohrlund (50)


EN MASSE AF DET BEDSTE 

Grundlæggerne Anders og Søren startede Nohrlund i sommeren 2014 med hver deres baggrund og erfaringer, men fælles var deres passion for cocktails og viljen til at skabe en anderledes cocktailoplevelse. Målet var og er at kombinere stor volumen og højt tempo uden at gå på kompromis med kvalitet og grundighed.  

På dét fundament åbnede de tre år senere Nordens første cocktailfabrik lige udenfor København. Herefter har hele værdikæden været samlet under ét tag, og Nohrlund er gået fra at kunne shake én cocktail ad gangen til at have en specialbygget shaker, der ud over at blande 15.000 cocktails på én gang mixer økologiske bær, sirupper og spiritus. Dette gør også Nohrlund i stand til at servicere store koncerter og festivaler med økologiske cocktails, der trods brugen af moderne teknologi er forankret i passionen og respekten for det gamle håndværk.  

Det afgørende for Nohrlund er nemlig stadig at kunne give alle kunder en rigtig god cocktailoplevelse, uanset om det er på flaske fra butikshylderne i de danske supermarkeder, om det er fra deres cocktail-trucks, som bliver sendt på landevejen med iskolde drinks til festglade mennesker henover sommeren – og uanset om der er en dygtig og erfaren bartender til stede. 

Main products

Cocktails, gin, rom og vodka.

Nice to know

Distillery: No

Open for tours/tastings: Yes

Boutique with fixed opening hours: No

Webshop: Yes International shipping: Yes

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

Nohrlund

Jernholmen 45

DK - 2650 Hvidovre

Tlf: +45 3140 4013

Mail: Kontakt

Web: Nohrlund