Den Klodsede Bjørn (54)


DANMARKS ENESTE BJØRN 

De færreste associerer Danmark med vodka. Den ære tilfalder historisk set nabolandene Sverige og Polen og naturligvis Rusland. Men ikke desto mindre findes der vodka, som laves på dansk: småt, men godt - og med et kærligt glimt i øjet. Tag nu bare Den Klodsede Bjørn.  

Begge virksomhedens kerneprodukter, Den Klodsede Bjørn Vodka og Den Rene Bjørn Vodka, destilleres omhyggeligt tre gange på små portugisiske kobberkedler, og da hver batch kun laves i 75 liter – hvilket svarer til omtrent 150 (håndnummererede) flasker – byder de på en unik smag. Denne form for traditionel mikrohåndværk giver vodkaen en enestående karakter og fylde, der rangerer langt over industriproduceret alkohol. 

Vodkaen er lavet på en blanding af den fineste byg- og hvedemalt fra danske marker. Den er desuden ufiltreret for at sikre, at smagen af den danske høst vandrer med i flasken. 

Den Klodsede Bjørn fremstiller også en mørk absinth for det verdensberømte danske bryggeri Mikkeller samt ”Never Saw The Kremlin”-vodka til Gorki Bar på den anden side af de langstrakte søer, der adskiller Nørrebro fra det indre København. 

På trods er navnet er dette ærkedanske ”take” på vodka alt andet end klodset. 

Main products

Vodka.

Nice to know

Distillery: Yes

Open for tours/tastings: No

Boutique with fixed opening hours: No

Webshop: No International shipping: No

Cafe or restaurant: No

Venue for other events, concerts, etc.: No

Sleepover options: No

Here we are: Find on map of Denmark

Contact information

Den Klodsede Bjørn Vodka

Jægersborggade 6, kld th

DK - 2200 København N

Tlf: +45 3048 7622

Mail: Kontakt

Web: KlodsedeBjørn